Hirdetés

Sea of Thieves - opcionális lesz a cross-play lehetősége

|

A fair játékélmény érdekében fog változni a rendszer, hogy ne zavarják össze egymást a tengeri hordák minden irányból.

Hirdetés

A Sea of Thievesben már rögtön az induláskor adott volt a cross-play funkció, vagyis a PC-s és Xbox One-os játékosok tudtak egymással illetve egymás ellen is játszani.

Hirdetés

A Rare viszont a jövőben egyre több PvP-tartalommal igyekezik bővíteni a játékot, és a fejlesztőcsapat úgy gondolta, jobb lenne változtatni a jelenlegi rendszeren. A legutóbbi Developer Update videóban Joe Neate vezető producer bejelentette, hogy a jövőben opcionális lehetőséggé teszik a cross-play funkciót, és a játékosok maguk dönthetik el, szeretnének-e a másik platform képviselőivel játszani. A teljes videót alább nézhetitek meg.

A Sea of Thieves Xbox One kiadása hamarosan támogatni fogja a billentyűzet-egér irányítást, így az is fontos szempont a Rare számára, hogy ugyanolyan irányítást használó játékosok kerüljenek össze a PvP-központú kalandok során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)