Hirdetés

Sea of Thieves - a csontvázakkal nem árt vigyázni majd

|

A legújabb fejlesztői videóban a srácok megosztanak egy-két részletet a kalózokra nagy veszélyt jelentő ellenfelekről.

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi a Sea of Thieves zárt bétája, amely során sokan betekintést nyerhetnek a Rare alkotásába, és valószínűleg meggyűlik majd az önjelölt matrózok baja a játékban flangáló, megelevenedett csontvázakkal. Azonban a most érkezett videóból megtudhatunk néhány fontos dolgot ezekről a lényekről.

Hirdetés

A nemrég megjelent fejlesztői naplóból kiderült, hogy a legelső változatukhoz képest rengeteget fejlődtek a csontvázak. Például új animációkat és fegyvereket is kaptak, valamint ahhoz képest, hogy nincsenek érzékszerveik, bizony könnyen kiszúrhatnak minket. Azonban szó sincs arról, hogy a csontvázak egyből tudják, hogy merre bujkálunk, sőt, ha hallanak valamit a távolból, vagy megsebződnek valamitől, akkor először csak kutakodni kezdenek majd.

Nézzétek meg az alábbi videót, amiben a Rare fejlesztői további érdekességeket árulnak el a játékról.

Ti várjátok már a Sea of Thieves-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)