Hirdetés

Sea of Thieves - hamarosan érkezik a Cursed Sails update

|

Csupán két hetet kell várni a legújabb kalandokra.

Hirdetés

A Rare bejelentette, hogy a Sea of Thieves soronkövetkező ingyenes tartalmi frissítése, a Cursed Sails már július 31-én élesedni fog.

Hirdetés

Az update egy új háromszemélyes hajóval, a Brigantine-nel bővíti a játékot, de emellett bevezetésre kerül egy új szövetséges rendszer valamint új ellenségek is. Az előbbi lényege, hogy több csapat is összefogjon a közös célok elérése érdekében, és együttes erővel győzzék le a kihívásokat, majd zsákolják be a jutalmakat. A Cursed Sailshez érkezett egy teaser is, ezt alább nézhetitek meg:

Joe Neate, a Rare munkatársa még azt is elmondta, hogy egy korlátozott ideig elérhető kampány is érkezik a frissítéssel, amely érdekes háttértörténetet mesél el a Sea of Thieves világáról. 

Ti várjátok már a Cursed Sails update-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)