Hirdetés

Sea of Thieves - méretes a legelső frissítés, és sok mindent javít

|

Közel 20 GB-os patch érkezett a Rare kalózos mókájához, ami a játék teljesítményén csiszol egy kicsit.

Hirdetés

Végre megérkezett a Sea of Thieves, és rengeteg játékos hajózott ki legénységével, hogy meghódítsa a tengert. Azonban az önjelölt kalózoknak most érdemes egy kis szünetet tartaniuk, ugyanis érkezett egy nagy frissítés, ami könnyebbé teszi a matrózok életét.

Hirdetés

Xbox One-on 9,99 GB-ot, Xbox One X-en 18,97 GB-ot, Windows 10-en pedig 19,53 GB-ot foglal a Sea of Thieves első nagy hibajavíása, ami elég sok problémát orvosol. A patchnek köszönhetően sokkal stabilabb lett a teljesítmény, főként a felturbózott Xbox One X-en, és kisebb-nagyobb hibákat is kijavítottak a Rare fejlesztői. Így például már nem fognak eltűnni tárgyaink, és olyan kincsesládával sem fogunk találkozni, amit képtelenség felemelni.

Elég hosszú az újdonságok listája, amit erre találtok, és mindenképp ajánlott ránézni, ha mostanában ti is kalózként hajókáztok a virtuális vizeken.

Nektek hogy tetszik eddig a Sea of Thieves?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)