Hirdetés

Sea of Thieves - az endgame tartalomra biztosan nem lesz panaszunk

|

Kiderült egy-két részlet arról, hogy pontosan mi is lesz a cél, amiért küzdünk majd a Rare kalózos alkotásában.

Hirdetés

Márciusban végre megjelenik a Microsoft egyik legerősebb exkluzívja, a Sea of Thieves, ami az eddig látottak alapján bizony jó mókának ígérkezik, és a jelek szerint kalózokként nem csak hajókázni, meg felfedezni fogunk, hanem sokkal nagyobb cél érdekében kell meghódítanunk majd a vizeket.

Hirdetés

A Eurogamernek lehetősége nyílt egy kicsit elbeszélgetni a Rare fejlesztőivel, akik egészen érdekes részleteket osztottak meg a srácokkal. A Sea of Thievesben ugyanis nem tapasztalati pontokat fogunk gyűjtögetni, hanem a három nagy kereskedőtársaság valamelyikénél szerzett hírnévvel haladhatunk előre. A különböző csoportoknak dolgozva előléptetéseket szerezhetünk, amelyek pedig újabb és újabb kalandokat és kozmetikai cuccokat tesznek elérhetővé.

Az endgame akkor veszi kezdetét, amikor már szert tettünk egy bizonyos mértékű hírnévre. A cél az, hogy igazi kalózlegendákká váljunk, és kalandjaink során össze is futunk majd egy rejtélyes csoporttal, akik egy idő után elárulnak egy-két titkot a Sea of Thieves világáról. A Rare nem nagyon ment bele a részletekbe, de azért azt elárulta, hogy a legendák feloldhatnak majd egy vadonatúj helyszínt, ahol valószínűleg további izgalmak várnak rájuk.

Ráadásul egy titkos rejtekhelyre is ellátogathatnak ezek a játékosok, ahol szellemkalózok ücsörögnek és iszogatnak. Külön érdekesség, hogy ezeket a karaktereket azokról a játékosokról mintázták, akik a 2016-os E3-on bemutatott játékmenetben szerepeltek. Illetve ugyanitt találkozhatunk még a Pirate Lorddal is, aki legendás küldetéseket árul. Gyakorlatilag ezek a feladatok jelentik majd a játékbeli raideket.

A legügyesebb játékosok akár legendás kapitányokká is válhatnak, és hírnevet szerezhetnek maguknak a Sea of Thieves virtuális világában. A skeleton fortokban rengeteg kincs vár ránk, ám a megszerzésükhöz bizony számos kihívást le kell majd küzdenünk. Ráadásul az is simán előfordulhat, hogy hiába pucoltuk ki a különleges raidet, a hajónkhoz vezető úton összefutunk más kalandorokkal, akiknek az általunk megszerzett kincsre fáj a foguk.

A jelek szerint a Rare fejlesztői csak a jéghegy csúcsát mutatták meg a zárt béta során, és a megjelenés után elképesztő mennyiségű tennivalóval szeretnék ellátni az önjelölt kalózokat. Persze ennek csak örülünk, és kíváncsian várjuk, mi mindennel állnak elő a fejlesztők a későbbiekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)