Hirdetés

Egymillióan játsszák a Sea of Thievest, a fejlesztők videóban mesélnek a helyzetről

|

Rengetegen választották a kalóz hivatást az elmúlt 24 órában, ami iszonyatos súlyt rakott a szerverekre. A Rare tagjai elmesélték, hogy ezt hogyan tervezik megoldani.

Hirdetés

Akármennyire is támadják sokan a Sea of Thieves tartalmi mennyiségét, még mindig többen vannak azok, akik minden este hisztérikusan próbálnak betolakodni a szerverekre. A játékot támogató hardverek a határaikon vannak, erről a fejlesztők is beszéltek.

Hirdetés

A lenti videóban nagyjából 10 percen keresztül ecsetelik a srácok a bejelentkezést érintő problémákat, a hiányzó aranykészleteket és a jövőbeli megoldásokat. A csapat minden tagja jelenleg azon dolgozik, hogy a Sea of Thieves csúcsidőben is játszható legyen, ez viszont nem lesz egy egyszerű mutatvány. Le is fogják ma lőni a szervereket egy 3 órás karbantartásra, hogy nyugodtan tudjanak dolgozni a stabilitáson.

A végleges verziót 3-4-szer annyian próbálták ki eddig, mint bármelyik bétát. Nagyjából 5000 játékos próbál belépni minden percben, így nem csoda, hogy esténként nagyjából 40 percnyi szenvedésbe telik bejutni. Reméljük, hogy a srácok hamarosan rendet tesznek a lángoló szerverparkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)