Hirdetés

Sea of Thieves – fantasztikus naplementékben gyönyörködhetünk majd

|

A Rare által kiadott "Tavern Talk" névre hallgató széria legújabb részében a fejlesztők ezúttal a fények animálásának részleteit osztották meg velünk.

Hirdetés

Korábban már hallhattunk róla, hogy mennyire komplex, élethű hullámokon hasíthatunk a hajónkkal, illetve, hogy az égre nézve elkalandozhatnak a gondolataink a felhők 3D-s látványának köszönhetően, a mostani fejlesztői videóban pedig a fényeffekteket vehetjük górcső alá.

A videóban a művészeti vezető Ryan Stevenson és a környezetért felelős művészeti vezető, Andrew Finch igazi technikai csemegéket osztott meg a fények megalkotásának összetettségéről, és a beletett munka alapján minden okunk meg lesz rá, hogy néha csak kiálljunk a mólóra elrévedni a naplementében.

A Sea of Thieves egy vérbeli tengeri csatákkal tarkított kalózkalandnak ígérkezik, és bizony miután órákat tölthetünk a nyílt vízen nem mindig könnyű az tájékozódás. Ebben segítségünkre lehet, hogy az animátorok igen sok energiát fektettek a realisztikus fényvilág megteremtésébe, az egyes napszakok élesen elválnak majd, ez pedig igazán jó kiindulási pont lehet.

Az Xbox Play Anywhere-es játékunkkal tehát Xbox One-on és PC-n is egyaránt meghódíthatjuk a tengereket, de erre azonban még várnunk kell 2017 első feléig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)