Hirdetés

Sea of Thieves - megérkezett a Forsaken Shores, rengeteg az új tartalom

|

Ismeretlen vizekre evezünk a Sea of Thieves legújabb ingyenes frissítésében.

Hirdetés

Bár a megjelenést a tervezetthez képest egy kicsit tolni kellett, tegnap végre befutott a Forsaken Shores névre keresztelt csomag, ami bőséges kalandot kínál a kalózoknak.

Hirdetés

Az új területen vulkáni szigetekkel találkozunk majd, ahol nemcsak a forró lávával, hanem földrengésekkel és gejzírekkel is szembe kell néznük, a felforrósodott tengervízről nem is beszélve. Utóbbit szerencsére az evezős csónakokkal már könnyebb lesz átvészelni, amik egyébként a lootolást és az új küldetések teljesítését is megkönnyítik.

Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok, hogy az elmúlt fél évben mennyivel lett jobb, és főleg változatosabb a Sea of Thieves, úgyhogy lehet, hogy a jövő hét folyamán egy streamben rá is megyünk az új tartalomra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)