Hirdetés

Sea of Thieves - most ingyen játszhatsz egy darabig, ha egy barátodnak megvan a játék

|

Rövid ideig bárki kipróbálhatja a Rare kalózos alkotását, ehhez pedig mindössze csak ismernie kell valakit, aki már megvette a játékot.

Hirdetés

Elég sok mindent csinálhatnak a Sea of Thieves világában az önjelölt kalózok, de akkor a legizgalmasabb a kaland, ha pajtásaink is a legénységünk tagjai. Most pedig itt a remek alkalom, hogy megkedveltessük a játékot velük.

Hirdetés

A Friends Play Free nevű promóciónak köszönhetően meghívhatjuk három ismerősünket a Sea of Thievesbe, akik limitált ideig teljesen ingyen élvezhetik a játék által kínált tartalmakat. Így azok is kipróbálhatják a Rare címét, akiknek eddig nem volt rá lehetősége, mindössze csak meg kell kérniük valakit, hogy hívják meg a játékba. Ráadásul a fejlesztők készültek egy különleges kalanddal is a promóció alkalmából.

Az akció február 6-tól egészen 13-ig tart, a meghívott játékosok is csak eddig játszhatnak. Ha bővítenétek legénységeteket néhány új taggal, akkor itt igényelhetitek az ideiglenes kódokat.

Ti beszálltok majd a kalózos mókába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)