Hirdetés

Meggazdagodhatunk a Sea of Thieves új frissítésének köszönhetően

|

Már tudjuk, hogy mikor és milyen nagyobb változtatásokkal érkezik a Ships of Fortune.

Hirdetés

A Rare meglepően nagy sikert arató játékának következő tartalmi csomagja az egyes frakciók körül fog forogni. A Ships of Fortune-ben a lényeg az lesz, hogy válasszunk egy frakciót, akit reprezentálni szeretnénk, onnantól pedig extra fizetést kapunk majd attól az adott társaságtól. Minél több küldetést csinálunk a választottunknak, annál jobban szeretnek majd minket, és annál több fizetési bónusszal jutalmazzák a kitartásunkat.

Hirdetés

A rendszer úgy működik, hogy elígérjük halandó életünk maradékát a Gold Hoarders, a Merchant Alliance, az Order of Souls vagy az Athena's Fortune kirendeltjének. Onnantól minden meló, amit az adott társaságnak vállalunk, extra aranyat fog érni. 

A többi társaság képviselője látni fogja, hogy egy rivális csapathoz tartozunk, ami főleg akkor lesz fontos, amikor az új frakció, a The Reaper's Bones egyik képviselője jön szembe. Ők ugyanis azért kapják a fizetségüket, ha a többi társaság képviselőinek zászlóit adják le a helyi képviselőnél.

A frakciókkal kapcsolatos újdonságok mellett rengeteg apróság is bekerül majd a Sea of Thievesbe a Ships of Fortune megjelenésével, ami április 22-ére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)