Hirdetés

Sea of Thieves - Phil Spencer is kalóznak állt

|

Folytatódik a Sea of Thieves gameplay videósorozata, amelynek keretén belül a Rare csapata igyekszik megmutatni készülő játékának összes fontos részletét. Ezúttal az Xbox divízió vezetője, Phil Spencer is segít a demonstrálásban.

Hirdetés

Egyértelműen a Sea of Thieves az egyik legérdekesebb játék a 2017-es felhozatalból, amelyet a Rare már két alkalommal is bizonyított egy izgalmas videósorozat keretében: az első részben azt mutatták meg, hogy nem csupán a sortűz az egyetlen lehetséges interakció két csapat között, míg a másodikban a fejlesztők és a játékosok rontottak egymásnak. 

Hirdetés

A sorozat legújabb fejezetében is ez utóbbihoz hasonló kalózos mókára számíthatunk, amelyben a készítők brigádját erősíti Phil Spencer is (gamertag: P3). Az Xbox részleg feje megmutatja, hogyan kell ezt csinálni, illetve mutatná, csakhogy a kezdeti merész lelkesedés hamar hamvába hull, amikor összetalálkozik néhány halálos csontvázzal. 

Az Xbox One-ra, Windows 10-re és Project Scorpióra készülő Sea of Thieves egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal (valamikor 2017-ben várható), de a Microsoft E3-at felvezető előadásán valószínűleg ezt pótolni fogják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)