Hirdetés

Sea of Thieves - 10 perc játékmenet a kalózos mókából

|

A tolvajok tengerén lehet csak igazán hajókázni, fosztogatni, vedelni és énekelni. Ezeket láthatjátok a most érkezett videóban.

Hirdetés

A Sea of Thieves egy többjátékos, kalózos akció kaland, amiben egyedül vagy a haverokkal szelhetjük át a tenger mélykék hullámait. A dolgunk pontosan az lesz, mint bármelyik mezei kalóznak: fosztogatni, inni és énekelni. Ez az a feladatlista, amit nem esik majd nehezünkre teljesíteni.

Bár a Rare nem túl bőkezű a toporzékolva várakozó rajongókkal szemben, azért néhány videót már láthattunk a játékból. A fenti videóban Arekkz szedte össze az eddig látott anyagokat, és összefoglalta, hogy az eddigi infók alapján milyen játék is lesz a Sea of Thieves. Ha alig várod már, hogy vitorlát bonthass, akkor javasoljuk a play gomb megnyomását.

Sajnos úgy néz ki, hogy a játék csak jövőre érkezik, de köszönhetően a Play Anywhere kezdeményezésnek játszhatjuk majd Xbox One-on és Windows 10-es PC-n is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)