Hirdetés

Sea of Thieves - az új kaland mellett több javítást is hoz a legújabb frissítés

|

Az 1.1.4 sorszámú patch számos javítással és bugfixekkel teszi jobbá a kalózos MMO-t.

Hirdetés

A Sea of Thieves legújabb frissítésében robbanó csontvázak nehezítik meg a dolgunkat - érkezik a Gunpowder Skeletons Bilge Rat Adventure.

Hirdetés

A Rare kalózos MMO-jában véget ér a Skeleton Thrones kaland, ennek a helyét veszi át a Gunpowder Skeletons. Az új esemény mellett viszont számos javítást is eszközöltek a fejlesztők.

A Gunpowder Skeletons keretein belül olyan csontvázak támadnak ránk, akik puskaporral töltött robbanó hordókkal szaladnak felénk, és saját magukat nem kímélve akarják megakadályozni a játékosokat a kincskeresésben. Az esemény ideje alatt számos exkluzív, csak a kaland alatt megszerezhető jutalmat zsákolhatunk be, így érdemes minél előbb virtuális vitorlát bontani.

Az 1.1.4-es patch ezen kívül több apró, de fontos javítást is hoz, a teljes listát a játék hivatalos honlapján olvashatjátok. A Gunpowder Skeletons esemény PC-n és Xbox One-on is élesedett, és július 10-ig tart.

Ti belevetitek magatokat a Sea of Thieves legújabb kalandjába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)