Hirdetés

Sea of Thieves - drága lesz a halál

|

A révész nem fog sokáig ingyen dolgozni. A jövőben ára lesz a halálnak, és ezt a hírt kevés kalóz fogadta örömmel.

Hirdetés

Jelenleg mindenki boldogan lövöldözi szét a másikat és ugrik a halálába az erődök megszállásakor a Sea of Thievesben. Ez azonban nem biztos, hogy sokáig így marad, mivel a Rare szeretne feltámadási árat róni az elhalálozó kalózokra.

Hirdetés

Az 1.0-s frissítés leírásának végén szerepel, hogy hamarosan pénzbe fog kerülni a halál. Az ár attól függ majd, hogy a delikvens milyen körülmények között érkezett a lelkek hajójára. Ha valami teljesen elkerülhető okból végezte a bárkán, akkor komoly blokkot fog kiállítani a játék, viszont ha újra és újra legyilkolják egy csatában, akkor kicsit megengedőbb lesz.

A /r/SeaofThieves közössége nem örül nagyon a dolognak. Sokan úgy érzik, hogy hozzátartozik a játék bájához a következmények nélküli szórakozgatás. Meglátjuk, hogy a felbukkanó Reddit-topikok mennyire befolyásolják majd a tervezett változtatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)