Hirdetés

Sea of Thieves - szellemes tartalmakkal készülünk halloweenre

|

Csontváz kalózok és kisállatok várnak a kalandvágyó játékosokra.

Hirdetés

Pár napja még arról zajlott a diskurzus, hogy a Rare mikor vezeti be a privát szervereket, amely ugyan a tervek között szerepel, de még várni kell rá. Nem úgy, mint az egy ideje már elérhető kisállatokra vagy éppen az elmaradhatatlan halloweeni tartalmakra. 

Hirdetés

Az e havi frissítés komoly kihívás elé állítja a tengeri kalandorokat, ugyanis a Fort of the Damned esemény átalakítja a csontvázerődöket. A játékosok speciális utak során szerezhetnek rituális koponyákat (és különböző elhalálozások esetén eltérő színű lámpásokat) az ellenségektől, az utak teljesítésével és tárgyak gyűjtésével pedig előidézhetik az Old Boot Fortot, amely masszív bossharcot ígér. Ekkor a szerveren mindenki látni fogja a vörös koponyát és beszállhat az előd legyűrésébe vagy sunyi kalóz módjára keresztbe tehet a többieknek.

A Fort of the Damned ezenkívül magával hoz két testreszabási lehetőséget a hajók számára, illetve két kisállatot is a csontváz kakadu, illetve selyemmajom képében. Érdemes megjegyezni, hogy míg az új kalandok és kozmetikai cuccok csak átmenetileg kerülnek be, addig a Fort of the Damned a Sea of Thieves része marad a halloweeni móka után is. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)