Hirdetés

Sea of Thieves - vadászatot és horgászatot is hoz a következő frissítés

|

Az első évfordulóra készült csomag késik egy kicsit, de tele lesz a rajongók által kért újdonságokkal.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt, március 20-án lett egyéves a Sea of Thieves, amibe az elmúlt év során folyamatosan pakolták a különféle tartalmakat, és így egyre több érdeklődőt vonzott. A java még hátravan.

Hirdetés

Április 30-án jelenik meg az Anniversary Update, mely a játék eddigi legtartalmasabb frissítése lesz. Ezzel érkezik az új kompetitív mód, az Arena, a Hunter's Call céh, a Tall Tales - Shores of Gold küldetések, a horgászat és vadászat lehetősége, valamint egy rakás ajándék azoknak, akik az első év során játszottak (fegyverek, felszerelések, profilképek).

 

További részleteket livestreamek során tudhatunk majd meg, melyek időpontját április 10-ére, 16-ára és 23-ára tűzték ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)