Hirdetés

Sea of Thieves - nem lesz benne klasszikus karakterszerkesztő

|

Ne számítsunk rá, hogy egyénileg testreszabhatjuk kalózunkat - a Rare valami egész mást tervez.

Hirdetés

Sok játékban - főleg az RPG-kben - már az is az élmény része, hogy néha hosszú perceken keresztül időzve hozzuk létre avatárunkat. Nos, a Sea of Thievesben nem lesznek csúszkák, se egyéni beállítások.

Hirdetés

A Rare ugyanis azt találta ki, hogy a kalandunk legelején az Infinite Pirate Generator fogja nekünk kidobni főhősünket. A rendszer egyszerre nyolc különböző figurát hoz létre, amelyek közül szabadon választhatunk, de azokon nem módosíthatunk. Meg lehet majd nézni az egyes karakterek animációit és pózait, hogy legyen valami elképzelésünk, hogy is fognak élesben viselkedni. A generálást többször is elindíthatjuk, és újabb nyolc figura közül választhatunk, ha az első (vagy sokadik) csomagból senki nem lenne szimpatikus.

Elég érdekes megoldásnak tűnik, kíváncsian várjuk milyen extrém karaktereket képes a kalózgenerátor létrehozni.

Szerintetek jó ötlet a Sea of Thieves karaktergenerátora, vagy inkább a hagyományos, egyéni szerkesztőt látnátok szívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)