Hirdetés

Ingyen kalózkodhatunk a hétvégén

|

Gold tagsággal mindenféle extra költség nélkül kipróbálható a második évfordulóját ünneplő Sea of Thieves Xbox One-on.

Hirdetés

Sokunk becsukott otthon ajtót, ablakot, és friss levegőt is csak akkor engedi be, amikor üresek az utcák. Szomorú időket élünk, muszáj korlátoznunk a társas érintkezést, de legalább a játékok világában kihajózhatunk a végtelen vizekre. Pláne úgy, hogy vasárnap estig ingyenesen játszható a Sea of Thieves, így hála a Microsoftnak, mindenki mehet a haverokkal kincsekre vadászni.

Hirdetés

Az említett játék a Microsoft Free Play Days akciójának első szereplője, így most a kalózkodás került terítékre. Aki kihasználja a lehetőséget és belép a játékba 22-éig, az kap egy X Marks the Spot nevű távcsöves puskát ajándékba. Ez természetesen azoknak is jár, akiknek rendelkeznek a Sea of Thievesszel.

Ha egyébként nem jönne be a Sea of Thieves, választhatjátok helyette az Assassin's Creed Odyssey-t is, ami szintén ingyenesen játszható hétfőig. Emellett még a Smite is indított egy promóciót. Bár az utóbbi játék alapból ingyenesen játszható, az irányítható istenségeknek megkérik az árát, a következő napokban viszont mind hozzáférhetővé válnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)