Hirdetés

Sea of Thieves - kevesebb helyet fog foglalni, de ennek van egy kis ára

|

Sőt, a jövőben érkező bővítmények sem fognak hatalmas tárhelyen terpeszkedni.

Hirdetés

Hamarosan fellélegezhetnek azok, akiknek a Sea of Thieves kapcsán csak és kizárólag az volt a problémájuk, hogy a játék túlzottan sok helyet foglal el a merevlemezükön. 

Hirdetés

A február 6-án esedékes új frissítés ugyanis jelentősen lecsökkenti a feltelepített adatmennyiséget. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy sima Xbox One-on 35GB-ról mindössze 10-re csökken a Sea of Thieves helyigénye. Xbox One X-en 47GB-ról 25-re, PC-n pedig ugyancsak 47GB-ról 27-re változik a dolog. Minderről bővebben a legutóbbi fejlesztői videóban hallhattok. 

Egyetlen aprócska ára van csupán a változásnak: a játékot teljes egészében újra le kell tölteni és ismét telepíteni kell a masinánkra, de ez talán nem túl nagy áldozat. A fejlesztők ígérete szerint az új megoldásnak köszönhetően a későbbi bővítmények sem fogják túlzottan nagy mértékben növelni a Sea of Thieves tárhely igényét. 

Ti örültök, hogy a jövőben kevesebb helyet foglal majd a Rare játéka? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)