Hirdetés

Sea of Thieves - nyílt bétára és új frakcióra utaló nyomokat talált egy adatbányász

|

Úgy néz ki, hogy a kalóz kaland még visszatér egy próbakörre, amiben egy új frakciónak is dolgozhatunk majd. Ezt a társaságot sokkal jobban érdeklik a koponyák, mint a kincsesládák.

Hirdetés

Egy Reddit felhasználó, vJoeyz elmerült a Sea of Thieves Insider kliensében és ott rengeteg új érdekességet talált. Az első és legfontosabb az, hogy több küldetést, és más tartalmat látott a fájlok között, amelyek elméletileg egy nyílt bétához kötődnek.

Hirdetés

Egyelőre még senki nem jelentette be a nyílt tesztidőszakot, de nem lennénk meglepve, ha hamarosan befutna egy megerősítés. Tekintve, hogy a zárt béta stabilan tartotta magát a Twitch.tv 5 legnézettebb címe között, egy nyílt béta meglehetősen hasznos stressztesztnek bizonyulna.

Az új tartalmak között egyébként felbukkant egy új frakció, melynek tagjai elvileg benne lennének a még be nem jelentett bétában. Az Order of Souls azért fog fizetni, ha erős csontvázakat csapunk szét, és a koponyáikat leszállítjuk. Ezzel együtt az is egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Merchants Alliance nem fog szerepelni semmilyen bétában.

Az adatbányászat során előkerült még több karakter kozmetikai opció, új vizuális hatások egy Kraken elleni harchoz, és új tervrajzok rejtekhely építéshez. Ezek nem valószínű, hogy benne lesznek a nyílt bétában, de a teljes verzióban extra célokat nyújtanak majd a játékosoknak.

A Sea of Thieves megjelenése 2018. március 20-án várható PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)