Hirdetés

Sea of Thieves - a legutóbbi frissítés 2 legfontosabb újítását ki kellett venni szervergondok miatt

|

A képernyők egyik oldalán sem könnyű a kalózélet, de a fejlesztők minden erővel dolgoznak a problémák orvoslásán.

Hirdetés

A Sea of Thieves közössége tárt karokkal várta az 1.07-es frissítést, ami behozta a játékba a banánok, deszkák és egyéb apróságok megosztásának lehetőségét, és a privát lobbik megnyitásának funkcióját. Aztán mindkét opció el is tűnt.

Hirdetés

Kicsit több mint két órával a frissítés fellövése után a Rare észrevette, hogy a tárgyak megosztásának rendszere iszonyatos szervergondokat okoz, így lelőtték a szolgáltatást és kivették a lehetőséget addig, amíg megoldják a helyzetet.

Mint kiderült, nem a banánpasszolgatás volt az egyetlen probléma. Miután a szervereket visszakapcsolták, a játékosok elkezdték jelenteni, hogy sorra kapják az Almondbeard hibákat. Jött a következő bejelentés.

"A rengeteg AlmondBeard hiba miatt újabb karbantartásra fog sor kerülni. A szünet alatt ideiglenesen eltávolítjuk a legénység zárttá tételének lehetőségét, és újra láthatóvá tesszük a víz alatt tartózkodók gamertagjeit."

A helyzetről a csapat 2 órával ezelőtt adott újabb tájékoztatást. A játék most többé-kevésbé működik (még lehetnek gondok), a csapat pedig dolgozik a korábbi hibák javításán. Nehéz nap lesz ez a Rare-nél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)