Hirdetés

Sea of Thieves - végre nem kell fakezű szárazföldi patkányokkal is együtt játszani

|

Egy régóta követelt újítás érkezik a Sea of Thieves következő frissítésével.

Hirdetés

A Sea of Thieves sokak szerint csak egy üres homokozó, másik viszont imádnak pajtásaikkal együtt hajózni a nyílt vizeken. Az utóbbi csoportba tartozókat azonban régóta idegesítette az, hogy csak publikus legénységekkel indulhattak el kalózkodni. 

Hirdetés

Mindez gyakorlatilag azt jelentette, hogy ha egyik kalóztársunk kilépett a csapatból, vagy netán valamiféle okból egyszerűen kidobta a játék, akkor automatikusan egy idegen került a helyére. Teljesen érthető, hogy nem mindenki örült az ilyen random vendégeknek. Nos, hamarosan mindez megváltozik, ugyanis a május 8-án érkező frissítés elhozza a privát legénységek opcióját. 

Az alábbi videóban Joe Neate, a Sea of Thieves producere a kedden élesített újdonságokról és a csapat jövőbeli terveiről is mesélt nektek egy keveset. 

Ti ott vagytok még a Sea of Thieves kalózhajóin vagy már nem mozgat benneteket a játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)