Hirdetés

Sea of Thieves - lesznek privát szerverek, de egyelőre más élvez prioritást

|

A Rare tervei között szerepel a funkció bevezetése.

Hirdetés

A Sea of Thieves kétségtelenül akkor a legélvezetesebb, ha pajtásainkkal együtt kalózkodunk a vizeken, azonban ezt egyelőre csak olyan szervereken tehetjük meg, amelyekre bárki szabadon felcsatlakozhat. Elméletileg valamikor a jövőben ez meg fog változni.

Hirdetés

Joe Neate, a játék producere ugyanis elárulta, hogy már szóba került a csapatnál a privát szerverek bevezetése, viszont egyelőre rejtély, pontosan mikor is történik meg ez. Neate szavaiból az derült ki, hogy a funkció megalkotása nincs a legsürgősebb teendők listáján, így valószínűleg csak valamikor később számíthatunk a megérkezésére. Viszont az mindenképp jó hír, hogy feltétlenül össze akarják hozni.

Egyébként a Sea of Thieves továbbra is szépen fejlődik, és a fejlesztők is tele vannak tervekkel, szóval ha kíváncsiak vagytok, mi mindenen ügyködnek még jelenleg, akkor érdemes lehet meglesni az alábbi videót.

Ti örülnétek, ha lehetne privát szervert csinálni a Sea of Thieves-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)