Hirdetés

Már 8,4 millióan játszottak a Sea of Thievesszel eddig

|

A legutóbbi frissítés valószínűleg sokat segített a játék népszerűségén, mivel az azóta eltelt hetekben 2 millióan szelik a habokat.

Hirdetés

A tavaly márciusi megjelenése óta a Sea of Thieves tengereit 8,4 millió kalóz látogatta meg a Rare elmondása szerint. Ebben a számban benne vannak azok, akik megvásárolták a játékot, illetve azok is, akik az Xbox Game Pass előfizetésen keresztül élvezhették a mókát.

Hirdetés

A Sea of Thieves vezető producere, Joe Neate nemrég egy Inside Xbox keretében azt is elárulta, hogy az évfordulós frissítés óta 2 millió játékos kalandozik a világukban. Nem is csoda hát, hogy a jövőben még több sztori tartalmat, új aréna frissítéseket és még háziállatokat is terveznek.

A virtuális kalózélet rajongói kicsit csalódottan fogadták, hogy az E3 alatt szó sem esett a játékukról, de ezek a számok azért mindenki számára biztatóak lehetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)