Hirdetés

Sea of Thieves - már most aggódnak a játékosok a tartalom miatt

|

Akármennyire is szórakoztató jelenleg a kalózos móka, sok játékos elégedetlen a kozmetikai és egyéb tartalmak mennyiségével.

Hirdetés

A Sea of Thieves subreddit közössége jelenleg 2 táborra van szakadva: vannak azok, akik addig nyomogatják a bejelentkezés gombot, amíg végre bejutnak az agyonterhelt szerverekre, és azok, akik már most megunták a játékot. Az utóbbi tábor nem nagyon boldog.

Hirdetés

A Magvadis néven kommentelő felhasználó például azért kesereg, mert nagyjából 2db kozmetikai tárgy tetszik neki az egész játékban. Miután azokat begyűjtötte, szíve szerint már hagyná is lenne az egészet. Egyébként nem csak ő, de egyre többen fájlalják, hogy az utolsó béta óta a tárgyaknak csak az ára változott, a mennyiségük nem.

Hozzá kell tenni, hogy a bétában szándékosan voltak olcsóbbak a cuccok, hogy könnyebb legyen tesztelni, de ettől függetlenül sokan egy olcsó trükknek érzik a különböző felszerelések áremelését. A közösségnek azonban nem csak a kozmetikai tárgyak árával és mennyiségével van problémája: sokan úgy érzik, hogy a Legend státusz elérése is fájdalmas út, ami repetitív küldetésekkel van kikövezve.

Az amerikai IGN az első napos panaszok után felkereste a Rare-t, akik készséggel válaszoltak a felvetődött kritikákra.

"A Sea of Thieves alapvetően úgy lett felépítve, hogy folyamatosan növekedhessen és fejlődhessen. Új kozmetikai opciók beépítése is a része ennek, és új játékmechanikák is be fognak kerülni idővel. Az induláskor arra koncentráltunk, hogy az első találkozás kellemes élmény legyen. A jövőben reagálni fogunk az érkező visszajelzésekre a játék minden területét illetően. Együtt dolgoztunk a közösséggel a Sea of Thieves fejlesztése alatt, és ez az indulás után sem változott."

A fejlesztőcsapat prioritása jelenleg az, hogy a szervereket hozzák ráncba, és ne kelljen csúcsidőben 1 órát szenvednie a kalózoknak azzal, hogy egyáltalán bejuthassanak a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)