Hirdetés

Sea of Thieves - ilyen újításokra számíthatunk

|

A Rare fejlesztői elárulták, mire számíthatnak azok, akik a következő hónapokban kimerészkednek a tengerre.

Hirdetés

A Sea of Thieves elég sok kritikát kapott a benne lévő (vagy pont nem lévő) tartalom miatt, a fejlesztők pedig ezt szeretnék orvosolni a következő hónapok során.

Hirdetés

Ahogy az alábbi videóból kiderül, áprilisban még a hibajavítások és kisebb változtatások lesznek terítéken, utána viszont elkezdik telepumpálni tartalommal a játékot. Májusban érkezik például a The Hungering Deep névre keresztelt frissítést, ami egy új fenyegetést hoz majd be a játékba, ami ellen a kalózoknak célszerű összefogni. Hogy ez a jelenleg kissé töketlen Kraken továbbfejlesztett változata lesz-e, vagy valami egészen más, az egyelőre nem tiszta.

Valamikor a nyáron debütál majd a Forsaken Shores, ami a térképet bővíti, illetve a Cursed Sails, ami egy új hajót ad a játékosok kezébe. Hogy ez háromfős vagy hatfős bárka lesz-e, az szintén kérdés. Emellett jönnek majd a heti szintű események, amik új kihívásokkal és kozmetikai cuccokkal szolgálnak.

Szerintetek mi hiányzik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)