Hirdetés

Sea of Thieves - ma érkezik a Shrouded Spoils kiegészítő, sok minden átalakul

|

Egy nagy új zóna vagy új szörnyeteg helyett ez a frissítés a már meglévő mechanikákat újítja fel.

Hirdetés

A Sea of Thieves számos csomagot kapott az elmúlt hónapokban. Jött egy új levadászható szörnyeteg, bekerült a Devil's Roar zóna, és sok minden más. A Shrouded Spoils viszont más lesz egy kicsit.

Hirdetés

Első körben egy új természeti akadály, a köd kerül be. Ez minden lehetséges veszélyt elrejt a játékosok elől, így a legénységek kénytelenek lesznek aktívan kommunikálni az árbóckosárban üldögélő kollégával. Ez már csak azért is fontos, mert például a Kraken gyakrabban fog felbukkanni a térképen. A hatalmas, csápos rosszaság egy új támadási típussal, a kraken slappel tér vissza. Ugyan a szörny veszélyesebb mint valaha, de megéri majd harcba menni vele, mivel minden levágott csápjáért zsákmányt kapunk.

A Megalodonnal is hasonló a helyzet: a nagy cápa kinézetre megújul, illetve ő is értékes zsákmánnyal jutalmazza majd azokat, akik sikerrel levadászták. A csontváz seregek is változtak picit. Az élőhalottak kapnak egy kisebb, sloop kategóriás hajót, ami bárhol felbukkanhat a világban. Lehet, hogy a legénység hagy minket egy szó nélkül elsodródni, de ha éppen olyan kedvük van, akkor azonnal tüzet nyitnak ránk, amint lőtávolba kerülünk. A csontváz erődök egyébként 6 új helyen bukkanhatnak fel, ennek köszönhetően pedig könnyen előfordulhat, hogy sziklák és kis szigetek között fogunk megrekedni, miközben egy erődből lőnek ránk.

A sellő szobrok is visszatérnek, melyeket érdemes lesz szétlőni a bennük megbújó ékkövek megszerzéséért. Ezeket aztán leszállíthatjuk a Merchant Alliance embereihez nem kevés reputációért és aranyért.

Mindezek mellett kapunk kormány- és ágyútestreszabási lehetőségeket, új Pirate Legends tartalmakat és egy rakat kisebb finomítást és javítást. Akit érdekel még a kalózélet, az ma este mindenképpen nézzen fel a szerverekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)