Hirdetés

Sea of Thieves - nem mindenkinek tetszik, hogy egyesek agresszíven kalózkodnak

|

A közösség egyes tagjai felháborítónak tartják, hogy mások rabolni próbálnak a nyílt vízen.

Hirdetés

A Sea of Thieves reneszánszát éli, a legújabb frissítés óta rengeteg új játékos hajózott ki a virtuális tengerre. Ez nyilván köszönhető a karácsonyi időszaknak, illetve valószínűleg részben annak is, hogy summit1G újra elkezdte streamelni a játékot, adásait pedig több tízezren is nézik.

Hirdetés

Summit azonban egy magányosan elhajózgató, homokot lapátoló kalóz, sokkal jobban fekszik neki a játék PvP oldala. Sokan már abba is belekötöttek, hogy a srác szinte mindenkinek nekimegy a nyílt tengeren, és egyáltalán nem veszi figyelembe, hogy ezzel elronthatja mások szórakozását, de a legnagyobb botrány akkor alakult ki, amikor summit megpróbált bejutni egy közösségi PvE Discord szerverre, hogy megfúrja annak játékosait.

A Sea of Thievesben hivatalosan ugye nincs PvE mód, ezért a játékosok azzal trükköznek, hogy egyszerre annyian jelentenek be a szerverre, hogy az azonnal megteljen, és ne kelljen tartaniuk attól, hogy mások esetleg megtámadják a rakománnyal megpakolt bárkájukat. Persze mint minden éremnek, ennek is két oldala van: bele lehet kötni summitba, amiért megpróbálja tönkretenni mások szórakozását, ugyanakkor meg a Sea of Thievesben hivatalosan nincs olyan, hogy PvE szerver, a kalózkodás szerves része az élménynek, és ha valaki különböző trükkökkel próbálja meg kijátszani egy játék mechanikáit és megkönnyíteni a saját dolgát, azt általában exploitnak hívják.

Szerintetek kinek van igaza ebben a helyzetben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)