Hirdetés

Sea of Thieves - víz alá merülünk az új esemény alkalmával

|

Persze úszni eddig is lehetett, de most kimondottan a felszín alatt lesz dolgunk.

Hirdetés

A Sea of Thieves egyik nagy hiányossága a tartalom hiánya volt. A Rare minden erejével azon van, hogy kiküszöbölje a csorbát.

Hirdetés

A játék első kiegészítője, a The Hungering Deep nemrég jelent meg, ami számos jópofa dolgot hozott. A mások kiegészítő is úton van, a Cursed Sails még a hónap vége előtt új kalandok elé fogja állítani a játékosokat. Szerencsére a kiegészítők közötti idő sem telik eseménytelenül, mivel más-más tematikájú eventekkel igyekszik a Rare változatosabbá tenni a tengeri mókát.

Közben a The Sunken Curse  esemény már kigördült a Sea of Thieves szervereire, amiben minden a víz alatti felfedezésről szól. Egész pontosan egy elsüllyedt hajóról, amit fel kell oldoznunk annak átka alól. A játékosoknak a tenger fenekén kell hajóroncsokat feltárniuk. Ha az előző két eseményt jó kiindulási alapnak vehetjük, akkor az önjelölt kalózok bőven elég érmét fognak zsákmányolni ahhoz, hogy feloldhassák a friss kozmetikai tartalmakat.

A készítők korábban elmondták, hogy a Sea of Thieves tartalmai erőteljesebben koncentrálnak majd a sztorira, mint korábban, és nagyon úgy tűnik, hogy a mostani esemény is a Cursed Sails kiegészítő cselekményére hivatott felkészíteni a játékosokat. A különleges kozmetikai tartalmakat július 25-ig szerezhetik meg a virtuális matrózok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)