Hirdetés

Sea of Thieves - sokan fognak örülni a legújabb frissítésnek

|

Tegnap befutott a Sea of Thieves második javítócsomagja, ami több fontos változtatást is magával hozott.

Hirdetés

Tegnap délután kicsit váratlanul álltak le a szerverek, a Microsoft nem is árulta el előre, milyen újdonságokat hoz majd a Sea of Thieves legújabb frissítése, pedig kitörő örömmel fogadtuk az újításokat.

Hirdetés

A legfontosabb változtatás, hogy ha sikerül elsüllyesztenünk egy hajót, az jóval távolabb respawnol, mint eddig. Erre azért volt szükség, mert az erődök ostromlása közben pár perc alatt visszaértek a támadók egy teljesen felszerelt hajóval, ami így nagyon megnehezítette az ostromlók dolgát.

Emellett a jövőben csökkenni fog a fagyások és játékösszeomlások száma, valamint kiesik a kezünkből a láda, mielőtt használjuk a sellőt. Erre azért volt szükség, hogy egyértelmű legyen a játékosok számára, a teleporttal nem vihetjük magunkkal a kincseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)