Hirdetés

Sea Of Thieves - jelenleg nem elérhető az Xbox Game Pass előfizetőknek

|

Egy kellemetlen hiba folytán most nem tudnak kalózkodni azok, akik a Microsoft előfizetős szolgáltatásával érnék el a játékot.

Hirdetés

Sea Of Thieves nyitotta meg a Microsoft olyan saját kiadású játékainak sorát, amelyek a megjelenés napjától kezdve azonnal elérhetővé válnak az Xbox Game Pass szolgáltatás keretein belül. Az ígéretek szerint a jövőben minden Microsoft játék így startol majd el, beleértve a State of Decay 2-t és a Crackdown 3-at is. Nos, ez az, ami jelenleg egyáltalán nem működik.

Hirdetés

Egy hiba miatt ugyanis ezekben a pillanatokban nem tudják elindítani a Sea Of Thievest azok, akik nem a játék tényleges megvásárlása mellett döntöttek, csupán az Xbox Game Passre fizettek elő. Ezek a játékosok most egy olyan hibaüzenetbe futnak bele, amit akkor szokott látni az ember, amikor egy olyan játékot akar elindítani, aminek nem rendelkezik a digitális példányával, illetve a lemez sincs bent az Xboxban. A hibáról természetesen tudnak az illetékesek, az Xbox Live állapotát mutató weboldalon is ott virít, hogy baj van a játékkal.

Remélhetőleg hamarosan sikerül javítani a hibát és újra tengerre szállhat minden marcona kalóz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)