Hirdetés

Kipróbálnád a Sea of Thievest? Van húsz kódunk!

|

Hamarosan kalózok lepik el a tengereket, ideje nektek is kardot és papagájt ragadni. Akár PC-n, akár Xbox One-on játszotok, velünk részt vehettek a zárt bétában!

Hirdetés

A Microsoft egyik idén megjelenő játéka a Sea of Thieves, ami egy nagyon szórakoztatónak tűnő, lehetőségekkel teli, kooperatív kalózos cím. 

Hirdetés

A megjelenés március 20-án lesz, viszont a zárt bétát január 24-29. között tartja a Rare. PC-sek és Xbox One-osok egyaránt részt vehetnek benne (a cross-playnek köszönhetően akár vállvetve is), de alapvetően csak akkor, ha december elseje előtt regisztráltak az Insider programba, vagy előrendelték a játékot. Viszont van még egy opció.

A Microsoft Magyarország megdobott minket húsz kóddal, melyeket mi szeretnénk köztetek szétosztani. Ezeket az Xbox felhasználói fiókotokon aktiválhatjátok, a klienst magát pedig az Xbox Store-ból vagy a Windows Store-ból fogjátok tudni letölteni 23-ától. Mivel ez egy kooperatív-fókuszú játék, szeretnénk, ha mindenki legalább egy haverjával tudna nevezni, ezért a következő rendszert találtuk ki:

Ha szeretnél pályázni egy kulcsra, a következőt kell tenned:

Küldj egy "Sea of Thieves zárt béta" tárgyú levelet a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, melyben szerepel a te teljes neved, valamint egy haverod neve és e-mail címe is. Szólj neki, hogy ő is küldjön egy e-mailt, benne a saját nevével, a te neveddel és e-mail címeddel. Ha bármelyikőtöket kiválasztjuk, mindketten kaptok egy-egy kulcsot. Persze mindenki max. 1-et kaphat.

A határidő január 23. 12:00. A kulcsokat délután küldjük ki.

A zárt béta alatt egyébként streamelni is fogunk, ennek részleteiről később ejtünk majd szót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)