Hirdetés

Sea of Thieves - még ebben a hónapban bétázhatunk

|

A Microsoft bejelentette, hogy pontosan mikor veszi kezdetét a zárt bétateszt; már nem kell sokat várnunk rá.

Hirdetés

Az idei év egyik legérdekesebb Microsoft-exkluzív címe a többjátékos-kalózos Sea of Thieves, aminek az alfa változatát már lehetett korábban tesztelni, de hamarosan még több játékos próbálhatja majd meghódítani a vizeket.

Hirdetés

A Microsoft egy sajtóközleményben jelentette be, hogy január 24-én indul és egészen január 29-ig tart a Sea of Thieves zárt bétatesztje, amire mindenki meghívást kap, aki már előrendelte a játékot, vagy tavaly december 1-ig jelentkezett az Insider programba.

Ha nem vehettek részt a tesztelésben, akkor se keseredjetek el, ugyanis bárki szabadon oszthat meg screenshotokat, videókat a játékból, de akár streamelheti is azt közönségének, így biztosan tele lesz az internet különféle anyagokkal.

Hogy álltok a játékkal? Várjátok, vagy hidegen hagy titeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)