Hirdetés

Ebben a játékban egyetlen célod van: megállítani Hitlert

|

Sok izgalmas kalandjátékkal volt dolgunk az elmúlt évek során, de az éppen közösségi kalapozással készülő Sebastian Frank: The Beer Hall Putsch segítségével Hitlert kaphatjuk el. A háború előtt.

Hirdetés

Néhány éve még valószínűleg nem sokan gondolták, hogy a kalandjátékok valaha ismét olyan népszerűek lehetnek, mint fénykorukban, és láss csodát, jönnek a jobbnál jobb címek szinte megállás nélkül.

Ezt a műfajt erősíti a Sebastian Frank: The Beer Hall Putsch is, melynek készítői most IndieGoGo-n próbálják meg összekalapozni a játékhoz szükséges 30 ezer eurót. A történet a két világháború közt játszódik, a főszerepben álló Sebastian Franknak pedig egyetlen célja van: megakadályozni Hitlert abban, hogy elérje a célját.

A klasszikus point and click játék koncepciója kifejezetten szórakoztatónak tűnik, miközben nyilvánvalóan egy elég komor időszakot dolgoz fel. Ha kíváncsiak vagytok, a csapat egy demót is összedobott, amit innen tölthettek le. Egy kisebb csoda kéne ahhoz, hogy összejöjjön a szükséges összeg, de ha tetszik a játékötlet, akkor még támogatható a projekt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)