Hirdetés

Sebastien Loeb Rally EVO megjelenés - 2016 elején érkezik az újabb ralijáték (videó)

|

A Milestone rögtön két új trailerrel is kedveskedett a ralirajongóknak, amikkel együtt megérkezett a Sebastien Loeb Rally EVO megjelenési dátuma is.

Hirdetés

Úgy tűnik, eljöhet a ralijátékok reneszánsza, ugyanis az early accessben lévő, de egyre többet tudó Dirt Rally, és a ma megjelent WRC 5 mellett érkezik a Sebastien Loeb Rally EVO is. Két új trailerrel együtt érkezett az infó is, hogy mikor jelenik meg a kilencszeres világbajnok nevével fémjelzett versenyjáték.

A WRC-sorozatot eddig gondozó, idén két motoros játékkal jelentkező olasz Milestone legújabb terméke január 29-én kerül a boltok polcaira, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mindkét most érkezett kedvcsinálóból kiderül az is, hogy a modern versenygépek mellett akadnak majd klasszikus raliautók is a Sebastien Loeb Rally EVO-ban, ugyanis az egyik videóban egy Fiat 131-es kapta a főszerepet, ami a '70-es és '80-as évek fordulóján nyert néhány futamot.

Nálatok melyik új ralijáték lesz a befutó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)