Hirdetés

Sébastien Loeb Rally Evo - te is akarsz ilyen Citroënt (videó)

|

A kilencszeres rally világbajnok teljes támogatásával készített Sébastien Loeb Rally Evo újabb kedvcsinálója autópornóval hergel.

Hirdetés

Decemberben jött a váratlan bejelentés, hogy a MotoGP és WRC szériákat jegyző olasz Milestone csapata összeállt a kilencszeres rally világbajnokkal, Sébastien Loebbel, hogy közösen létrehozzanak egy új IP-t, a Sebastien Loeb Rally Evo-t.  

A versenyjátékban hatvan autóval száguldozhatunk majd és a karriermódban (lesznek offline és online játékmódok is) maga Loeb lesz a mentorunk, ő tanítja meg a sportág csínját-bínját. Az egyik verda a most bemutatott Citroën DS3 lesz, amely 2013-ban mutatkozott be a bajnok tiszteletére, ezért nem is lesz egyszerű feloldani: a kihívásokkal teli Sébastien Loeb Experience egyik extrájaként juthatunk hozzá. Ehhez a különleges járműhöz kaptunk most egy rövid teasert: 

A Sébastien Loeb Rally Evo idén ősszel jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)