Hirdetés

Secret Files 3 bejelentés

|

Esküvővel indul és kalandos nászúttal folytatódik a Secret Files 3.

Hirdetés

Egy éve már annak, hogy megírtuk, készül a Secret Files sorozat harmadik felvonása, mégis mostanáig kellett várni a hivatalos bejelentésre.



A részletek sajnos még nem nyilvánosak, legutóbb ott tartottunk, hogy hőseink egyelőre ismeretlen okból a Pí (3,14) nyomába erednek. Hogy ez az értesülés ma is megállja-e a helyét, enyhén szólva kérdéses, nem úgy, mint Max Gruber és Nina Kalenkow teljes lángon égő szerelme, amit az ifjú pár rövidesen hivatalos keretek közé óhajt terelni, magyarán összeházasodnak.



Személy szerint már csak azért is kíváncsi leszek az újabb kalandra, mert az Animation Arts fejlesztőcsapata a tv- és filmprodukciókban járatos NEOS Film-Teammel dolgozik össze, akik a cselekmény, a dramaturgia és a karakterfejlődés még jobbá tételén fáradoznak.
A Deep Silver kiadó 2012 folyamán tervezi piacra dobni a Secret Files 3-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)