Hirdetés

Már játszható az ingyenessé vált Secret World

|

Tegnap beindult a The Secret World átalakított, felújított verziója, amit már ingyenesen játszhat mindenki.

Hirdetés

A 2012-ben indult The Secret World számtalan problémával küzdött. Ezek között volt például az, hogy mire megjelent, már mindenki mindenfelé dőlt az MMO címektől. A Funcom most újrapróbálkozik a játék átalakított változatával.

A számtalan hasonszőrű játék közül a modern világbeli környezettel akart kiemelkedni, ami nagyon jól hangzik, de a megvalósítása felemás volt. A fejlesztők látszólag kikalapáltak minden hibát, ingyenessé tették a játékot, és most már mindenki számára átélhetővé tették a modern mítoszok meséjét.

Az újrakeverés célja nem csak az volt, hogy F2P legyen, de az is, hogy a szólózást élvező játékosok is végignyomhassák a sztorit.

A játékot a hivatalos oldalon találjátok meg, ahol regisztrálnotok kell majd egy fiókot. Ha ez megvan, tölthetitek is a klienst, és kezdhetitek is a mókát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)