Hirdetés

Secret World Legends megjelenés - jövő hónapban érkezik az átalakított játék

|

Kiderült, mikor jelenik meg a szerepjáték, ami méltó utódja lehet a The Secret Worldnek.

Hirdetés

A Funcom neve mostanában a nagy népszerűségnek örvendő Conan Exiles kapcsán lehet ismerős, azonban volt a srácoknak egy 2012-es MMO játékuk is, ami nagyon érdekes koncepcióval állt elő, de ennek ellenére nem lett túl sikeres. Most azonban újjáéled a Secret World.

Hirdetés

A június 26-án debütáló, free-to-play Secret World Legends már nem MMO lesz, a stúdió shared world RPG-ként hirdeti a játékot, ami nagyjából annyit tesz, hogy egyedül és csapatostul is végigjátszhatjuk a több mint 100 órás sztorit. Emellett pedig megújul a látvány, átalakul a harcrendszer, számos lehetőségünk lesz fegyvereink módosítására és különleges képességek is segítik majd utunkat a Secret World rejtélyes világában.

Ti játszottatok az eredeti The Secret Worlddel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)