Hirdetés

Section 8 - Béta indul!

|

Ideje korán szeretnél belekóstolni a bolygóközi hadviselés tudományos-fantasztikumába? Akkor jelentkezz Section 8 bétára!

Hirdetés

A kevés hírverést kapott Section 8 lassan de biztosan elnyeri végleges formáját. Így a játékot készítő TimeGate Studios elérkezettnek látta az időt a nagyközönség egy kis részének beavatásába, akikben ha van elég kratf, akár már jelentkezhetnek is a sci-fi FPS most kezdődött zárt bétatesztjére. Ehhez csak a fileplanet megfelelő aloldalán kell e-mail címeitekkel beneveznhi, majd elmormolni egy imát, hogy a véges számú helyek közül kapjunk legalább egyet. A F.E.A.R. kiegészítőket is jegyző stúdió UnrealEngine 3 által hajtott új alkotásában egy csapat "öngyilkos" küldetéseikről hírhedt alakulatban harcolhatunk, akik legkedvesebb időtöltése, hogy az űrből alászállva tisztítják meg az ellenségtől megszállt területeket. Trailer is van ímhol, a játékban mindhárom vezető platform érdekelt.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)