Hirdetés

Section 8 - Innováció felsőfokon?

|

A TimeGate Studios srácai nyilatkoznak soron következő játékukról. Hogy okosabbak lettünk-e vagy sem, hamarosan kiderül.

Hirdetés

A F.E.A.R. két kiegészítőjét elkövető TimeGate Studios újabb projektbe vágta fejszéjét. A Section 8 egy taktikai és stratégiai érzéket is kívánó sci-fi FPS, mely a fejlesztők elmondása szerint hasonlóan innovatív és rendhagyó lesz, mint a sokak által az egekig magasztalt Kohan széria volt annak idején stratégia fronton. A Gamecock gondozásában kiadandó alkotás erőteljes, és egyedi multiplayer módusszal bír majd. A megjelenés ideje még nem ismert, ám a célplatformok már igen (PC, PS3, X360).




Ha valaki lemaradt volna a tavalyi tízerről, most pótolhatja.



 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)