Hirdetés

Section 8 - nyílt béta, gépigény

|

A TimeGate Studios ma jelentette be, hogy a Section 8 nyílt bétája minden játékost szeretettel vár.

Hirdetés

A Section 8 béta vetziója a FilePlanet-en érhető el, ám most csak reménykedhetünk, hogy az oldal nem játssza el velünk a Darkest of Days demó-nál látott szerencsétlenkedést. A letöltéshez elég ingyenesen regisztrálnunk egy IGN, Gamespy vagy FilePlanet accountot, vagy ha már van, akkor azzal bejelentkezni. Bejelentkezés után egy olyan oldalra jutunk, ahol néhány adat megadása után hozzájutunk CD-kulcsunkhoz, illetve a kliens letöltési helyére mutató linkhez. Ezután már csak ajánlott regisztrálnunk a hivatalos fórumon, majd kezdhetjük is a csatározást!

Aki beszáll az online lövöldözésbe, az a teljes játék két pályáját, illetve változatos járműveket, fegyvereket, csomagokat, küldetéseket, és felszereléseket próbálhat ki. A gépigény a következő:

Minimális rendszerigény:

Oprendszer: Windows Vista SP1 / Windows XP SP3
Processzor: Pentium 4 3Ghz vagy jobb
RAM: 1GB XP, 2GB Vista
Szabad hely: 6 GB
VGA: NVIDIA GeForce 7800, ATI X1800 vagy jobb DirectX 9c, Shader 3.0 támogatással, 256 MB VRAM

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)