Hirdetés

Section 8: Prejudice - Sztori a színfalak mögött.

|

Joyce, a szőke démon már egyszer végigsöpört a Timegate Studios fejlesztői között - most ismét "alkot".

Hirdetés

A szőke hölgy ezúttal azt szeretné kideríteni, hogy ki az, aki egyedülálló - akarom mondani mi a nyáron érkező Section 8: Prejudice sztorija.

Nem tudom, a fejlesztőket mennyire zavarta meg a forgatás, de én biztos agylobot kaptam volna, ha a csöndes, békés irodába benyomul egy ilyen forgatócsoport. Ja, hogy ilyet mi is szoktunk csinálni? Izé... A lényeg akkor is az, hogy a Section 8: Prejudice igencsak kiterjeszti a történetet, amely segítségével egyre többet tudhatunk meg a buggyant szuperkatonák egységéről, illetve az "odakint" folyó háborúról. S most az alant látható videó és Joyce segítségével erről a sztoriról tudhatunk meg többet:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)