Hirdetés

Újabb stratégiákat fejlesztő csapatot vásárolt fel a Sega

|

A Segánál vannak a Company of Heroes és a Total War franchise-ok, azonban már a kiadóé lett az Endless-széria is.

Hirdetés

Noha nem beszélhetünk olyan volumenű felvásárlásról, mint a Clash of Clans fejlesztőinek esetében, azért a Sega Europe sem panaszkodhat, hiszen bejelentették, hogy a PC-s portfóliójuk erősítésének érdekében 100%-os tulajdonrészt vásároltak a francia Amplitude Studios-ban.

Így a Sega a Total War-sorozatot jegyző The Creative Assembly és a Warhammer 40,000: Dawn of War, illetve Company of Heroes játékokkal büszkélkedő Relic Entertainment után újabb PC-s stratégiákat fejlesztő csapatot tudhat magáénak, amely ráadásul a népszerű Endless stratégiákat készítette. A párizsi székhelyű kis stúdió első játéka 2012-ben jelent meg, ez volt a Master of Orion szellemi örökösének tartott Endless Space, majd 2014-ben jött az Endless Legend és még ugyanebben az évben a kissé kilógó Dungeon of the Endless, amelyekből összesen több, mint 2,4 millió példány fogyott, tehát könnyen érthető, hogy a vállalat miért látta meg bennük a potenciált. 

Az Amplitude jelenleg az Endless Space folytatásán dolgozik, amely már a Sega kiadásában fog megjelenni, várhatóan még idén, természetesen PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)