Hirdetés

Retro feeling: Sega Mega Drive Ultimate Collection jövőre

|

Jövőre Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken évezhetjük a videojátékok klasszikus képviselőit 720p felbontásban.

Hirdetés

Hamarosan köreinkben köszönthetünk egy olyan izmos válogatást, melynek tartalmai között kizárólag Sega Genesis, Master System és a nyolcvanas években hódító klasszikus árkádjátékok átiratait találhatjuk meg. A jövő év elejére tervezett megjelenésben régi korok játékaiban tehetjük próbára megkopott tudásunkat, a retroérzést Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken élvezhetjük.

sonic.jpg
 

Európában Sega Mega Drive Ultimate Collection megnevezés alatt kerül forgalomba a tetemes mennyiségű játékot felvonultató csomag (Amerikában a Sonic's Ultimate Genesis Collection címet ragasztották hozzá), melynek minden egyes darabját a Backbone Entertainment hozza el számunkra és konzolokra, valamint 720p terepre. A kollekció tartalmát képző játékokat sajnos nem hozták nyilvánosságra, a Sega illetékesei azonban megjegyezték, hogy három Sonic the Hedgehog epizódot biztosan kapunk, mindemellett újra nekiveselkedhetünk a Colmuns, Alien Strom, Ecco the Dolphin, Space Harrier klasszikusoknak és a Streets of Rage első, második és harmadik epizódjának. Természetesen az eredeti játékok képi világát megőrizve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)