Hirdetés

Virtuális, 90-es évek beli szobában játszhatod a klasszikus SEGA játékokat

|

A SEGA Mega Drive meghatározó konzol volt az idősebb gamerek életében. Most ők is több mint hatvan régi kedvencet vehetnek elő újra, egy tökéletes retro élményt nyújtó csomagolásban.

Hirdetés

A nosztalgiára fogékonyak boldog mosollyal szürcsölhetik a ma reggeli kávéjukat, hiszen kiderült, hogy a SEGA egy igazán különleges meglepetéssel készült. A SEGA Mega Drive/Genesis Classics Hub névre keresztelt ingyenes Steam frissítésnek köszönhetően még tökéletesebb élmény nyújtanak majd a klasszikus SEGA játékok.

A frissítés telepítése után az alábbi videóban is látható virtuális hálószobát barangolhatjuk be, ahol ott fognak sorakozni kedvenc SEGA címeink is, köztük természetesen azok, melyek már a birtokunkban vannak. Maga a játék pedig a teljes retro hatás érdekében, egy CRT TV-n zajlik (remélem van még, aki emlékszik ezekre a masinákra). Mostantól kezdve minden SEGA Mega Drive játék Steam Workshop támogatást is kap, így a modderek előtt is megnyílik az út a saját verziók legyártásához. Mindezeken felül az összes játék teljes kontroller és billentyűzet támogatás kap, illetve a helyi coop lehetősége is nyitott azoknál a címeknél, amik támogatják ezt. Ráadásul az ilyen régi játékok egyik legnagyobb gondja, a mentés hiánya is megoldódott, mostantól ugyanis bármelyik SEGA Mega Drive játék ott mentünk, ahol csak akarunk.

Ezen a linken megtaláljátok a SEGA Mega Drive/Genesis Classics Hub által támogatott játékok listáját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)