Hirdetés

SEGA Toylets - már épp kezdett unalmassá válni a vizelés

|

Na melyik szigetországból származik a legújabb videojáték-konzol ötlete?

Hirdetés

Talált, süllyedt. Vagyis nem süllyedt, csak csöppent. Ne menjünk bele, ha nem muszáj.

Nem más, mint a SEGA állt elő a Toylets névre keresztelt eszközzel, melynek érzékelőit a WC-ben elhelyezve és egy kijelzőt a WC fölé rakva mókássá tehetjük a mindennapos rutint. Négy játék van a Toyletsben, ezek a következőek:

- Manneken Pis: leméri a vizelet mennyiségét a vizelet erejéből kiszámítva
Graffiti Eraser: ebben le kell "mosnunk" egy graffitit. Minél erősebben nyomatjuk az anyagot, annál gyorsabban kopik a graffiti
- The North Wind and Her: a belőlünk távozó folyadék a játékban széllé alakul, és egy lányról kell lefújnunk a ruhát. Minél nagyobb a nyomás, annál gyorsabban repül re a ruha a hölgyről
Milk from Nose: a sumohoz hasonló játékban az orrunkból kifolyó tejjel (ohh, igen, nem hittem hogy ez még fokozható) kell kilöknünk a ringből ellenfelünket. Ha nagyobb a vizeletünk nyomása, mint az előttünk vizelőé, akkor nyertünk. Igen, többjátékos mód, és ranglista egyszerre.

Ilyet minden munkahelyre! És otthonba! És DLC-ket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)