Hirdetés

Yakuza 4 Remastered - így fut a PlayStation 4-en

|

Hamarosan a legendás sorozat újabb része válik elérhetővé a jelen generációs konzolokon, most pedig megnézhetjük, hogyan is fest majd a felújított változat.

Hirdetés

Japánban jövő év elején fog megjelenni a Yakuza 4 újrakiadása, melynek keretében a PlayStation 4-en is elérhetővé válik a legendás sorozat negyedik epizódja. Azt még nem tudni, hogy a nyugaton mikor csaphatunk le rá, viszont legalább egy trailert már megnézhetünk a felújításból.

Hirdetés

A traileren egyből látszik, hogy a játék egyik főszereplőjét, Masayoshi Tanimurát egy kicsit átszabták, aminek elsődlegesen az az oka, hogy a karaktert alakító színész, Hiroki Narimiya nyugdíjba vonult, helyette pedig Toshiki Masuda vette át a szerepet, az alábbi trailerben már az ő hangját hallhatjuk:

A Yakuza 4 Remastered megjelenése januárban várható, de egyelőre kizárólag Japánban. Érdemes tudni, hogy már az ötödik rész felújított változata is készül, ami várhatóan jövő tavasszal fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)