Hirdetés

Nemsokára bemutatják a legújabb Yakuza játékot

|

A sikeres japán sorozat újabb nagyobb fejezettel fog bővülni.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt a Yakuza sorozat producere ismét emlékeztetett bennünket, hogy már készül a franchise legújabb alkotása, viszont ezidáig nem osztott meg részleteket a rajongókkal.

Hirdetés

A Sega égisze alatt dolgozó Ryu Ga Gotoku Studio viszont egy új twitteres bejegyzésben közölte, hogy még nyáron bemutatják az új Yakuza játékot, amelynek főszereplője Kasuga Ichiban lesz. A karakter háttértörténete már ismerős lehet a játékosok számára a Yakuza Online-ból, viszont ezúttal egy teljesen új sztoriban ismerhetjük meg az új hőst.

A játékot egy Japánban megrendezésre kerülő konferencián fogják hivatalosan bemutatni augusztus 29-én, és a Ichiban kilétén kívül pedig egyelőre az tűnik teljesen biztosnak az új Yakuzával kapcsolatban, hogy PlayStation 4-re meg fog jelenni.

Ti mit vártok a soron következő Yakuza játéktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)