Hirdetés

Segítség, megtámadtak! (Indul a játék)

|

Templomosok ostroma alatt állunk, az utánpótlási vonalakat elvágták, tartalékaink nem maradtak, veszteségeink súlyosak... Segítsetek!

Hirdetés

A múlt pénteken elfogott levél tartalma az utolsó szóig igaz. Könnyelműek voltunk, nem hittük, hogy Cesare Borgia idáig merészkedne. Most már késő, egyetlen üzenetre maradt csak időnk, mielőtt beszorítanak bennünket a szerkesztőség falain belülre a templomosok.



"Bárkinek, aki olvassa!

Segítsetek! A www.gamestar.hu támadás alatt áll, tűzfalaink recsegnek-ropognak, rendszergazdánk kimerült, biztonsági szolgálatunk tagjai elestek az első rohamban. Önfeláldozásukkal időt nyertek nekünk, de az ellenség teljesen körbevette a szerkesztőséget, elzárt minden lehetséges ki- és bejáratot. Félő, hogy a főváros távolabbi pontjain és vidéken mozgósított csapatok késve érnek ide, ráadásul korántsem biztos, hogy képesek lesznek áttörni az ostromgyűrűt.



Minden reményünket belétek, a GSO népébe helyezzük. Segítsetek rajtunk! Keressétek meg az újabb, vagy a régebbi hírek valamelyikében rejtőző templomos támadót, és a képre kattintva semlegesítsétek. Jutalmatok egy titkos kód első darabja, ami az Assassin's Creed: Revelations mesebeli kincséhez vezet el benneteket."

Minden további részletért kattints ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)